Werkwijze

De eerste stap naar een website is een persoonlijk gesprek waarin we Uw wensen in een concept uitwerken.

Na de bespreking van het project volgt het ontwerp waarbij rekening wordt gehouden met o.a. Uw doelgroep, de producten en diensten die U aanbiedt.

Wanneer het ontwerp goedgekeurd is, kunnen wij overgaan tot de ontwikkeling van het concept waarvan U de vooruitgang kan volgen via een demo-site.

Nadat de ontwikkeling voltooid is, wordt alles nog een aantal keer getest, waarna tenslotte je website online wordt geplaatst.

Domeinnaam en hosting

Om je website bereikbaar te maken via het internet, heb je een hostingprovider nodig die je webruimte ter beschikking stelt. In deze webruimte komt dan je website te staan, die dan bereikbaar is via je domeinnaam.

Wij helpen u bij domeinnaam registratie en webhosting.

SEO

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en). Aangezien een vermelding in die organische resultaten gratis is, vormen deze zoekresultaten een interessant alternatief voor zoekmachine adverteren.
 
 

“Wij zijn pas tevreden als U het ook bent!”